Welkom


NVGIC FINAL SUMMIT

De afsluiting van dit themajaar zal worden georganiseerd in de NHOW in Rotterdam. 
Het is weer gelukt om een spectaculaire locatie te reserveren, in een fenomenaal gebouw de “De Rotterdam”: een verticale stad ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug.  
 
Voorafgaand aan het congres van 6 november is er op 5 november een Career Development Course georganiseerd. Deze dag is speciaal voor jonge klaren, fellows en differentianten. Op deze dag zal het ontwikkelen en vorm geven van een carrière als gastro-intestinaal en oncologisch chirurg gecombineerd met de wetenschap centraal staan. 

Chirurgen die u op dit pad vooruit gegaan zijn zullen over hun ervaring en know how vertellen. Er zijn voor deze dag slechts 30 plaatsen beschikbaar dus wees er op tijd bij!

Het congres op 6 november staat in het teken van “Safety in Surgery” met sessies over de laatste innovaties in ons vakgebied. Onderwerpen uiteenlopend van fluorescentie tot en met het nut van CRM (crew resource management) zullen aan bod komen. Daarnaast hopen wij u te kunnen inspireren met de key note lecture over “Surgical Imaging” door Professor Soler van het IRCAD instituut. 

Voor jong talent zijn er 4 beurzen beschikbaar gesteld waarover gerapporteerd zal worden gedurende deze dag. 

En uiteraard zal aansluitend er een borrel en buffet zijn waarna er tot in de late uurtjes de laatste Summit kan worden bedwongen in de vorm van een spetterend feest in een van de mooiste Rotterdamse clubs.

De NVGIC themajaar 2015 commissie

Jelle Ruurda, Emiel Verdaasdonk, Sven Mieog, Gijs van Acker, Eric Belt, Eric Hazebroek, Hendrik Marsman, Jennifer Schreinemakers, Wouter te Riele, Maarten Vermaas.